Monday, April 30, 2012

PKR-Controlled Malaysiakini berbohong dan memfitnah Polis dan Kerajaan

Kami di sebanaku sarawak senantiasa berusaha untuk membongkarkan pembohongan dan penipuan.

5 comments:

  1. Dah bosan dan boring.leka .elok duduk cerita dan belajar niaga melayu maju.politik hanya menguntung seglintir saja.so do not waste your time there.

    ReplyDelete
  2. Hang kena guna banyak lagi bahan untuk "kebenaran".

    Di minit 0:33 dan minit 1:33 klip video berikut, jelas terdengar jeritan "Ada orang di bawah".

    Dalam keadaan begitu pasti orang bergopoh untuk menyelamat! Macam mana kalau Hang di bawah sana dilanggarkan oleh kereta Polis itu?

    Lihat klip ini http://youtu.be/1xh52zernUM (jeritan "ada orang bawah")

    Malaysiakini saperti media asing dianggap Polis dan Kerajaan sebagai musuh manakala mereka hanya mahu kebenaran.Apa yg asing semua musuh!

    Sila lihat klip berikut di mana Astro potong/censor klip dari BBC -

    http://youtu.be/yTGogMq9NZ0

    Akhirnya rakyat sentiasa jadi bodoh dan mudah diperbohongkan ! Mereka siang-siang hari rasuah!!!

    Jadi APA KEBENARAN ???

    ReplyDelete
  3. Melayu Sarawak kuno & gelapMay 2, 2012 at 1:41 PM

    Hahaha!

    Macam mana faham apa yg dibaca dari Quran?

    Tu lah JAKIM curi wang smua halal. Mohon loan RM1.0 juta sendiri lulus RM4.o juta.

    Ko orang pikir Bekir kerja kuat? Taib kerja kuat? Pooordah !!!

    ReplyDelete
  4. Nak lagi "kebenaran"?

    Lihat gambar-gambar ini, mangsa Police dilanggar kat Sogo, kemudian kereta dibalikkan dengan tujuan menyelamat orang terperangap di bawahnya! :

    - http://alturl.com/r5gre

    Dan lapuran lanjut mengenainya di sini:

    -http://alturl.com/8nz66

    ReplyDelete
  5. Lagi lapuran mengenai seorang remaja Melayu, seorang peguam yang membantu "Peguam untuk Kebebasan", sebuah NGO yang di belasah oleh Polis binatang.

    Sila ikuti lapuran ini yang telah diterjemahkan:
    http://alturl.com/ese5j

    Kalau kita nak tinggal dalam tempurung, sekurang-kurangnya ketahuilah apa dalam tempurung itu sebelum kita menjelajah jauh ke alam semesta dengan Time Machine.

    ReplyDelete