Friday, April 8, 2011

PR launches its manifesto today


Pakatan Rakyat will launch its manifesto today at PKR Media Center in Satok. 

Former Perak Menteri Besari YB Datuk Seri Mohamad Nizar Jamaluddin, Lim Kit Siang (DAP) and Datuk Seri Wan Azizah (PKR) will be present.Also read: 

4 comments:

 1. Ahli PBB yang benci RASUAH...we Love JUSTICEApril 10, 2011 at 3:02 PM

  Tarikh keramat 16hb April,2011 akan menentukan kejatuhan Regim Taib Mahmud yang memerintah Negeri Sarawak selama 30 tahun.Rakyat Sarawak telah muak terhadap Taib Mahmud. Kini beliau menjadi liabiliti kepada Barisan Nasional dan beliaulah yang akan menyebabkan BN kecundang dalam Pilihanraya Negeri Sarawak kali ini.

  Kedudukan Taib Mahmud samalah dengan kedudukan Husni Mubarak di Mesir sebelum beliau digulingkan. Husni Mubarak telah digulingkan oleh kuasa rakyat melalui demotrasi besar - besaran. rakyat Sarawak pula akan menjatuhkan Taib Mahmud dan Regimnya melalui peti undi!

  Undilah Parti Keadilan Rakyat!

  Suara Rakyat!!! Suara Keramat!!1

  ReplyDelete
 2. SEBENARNYA KELUARGA TAIB AMAT BERJASA KEPADA RAKYAT UNTUK MEMBANGUNKAN TANAH2 MEREKA YANG TERBIAR TANPA DIUSAHAKAN.

  KENAPA CEMBURU SANGAT, TAK FAHAMKAH..ITULAH NAMANYA PEMBANGGUNAN...KALAU TANAH ANUGERAH ALLAH TAK DIUSAHAKAN..TAK DIMANFAATKAN..BUKANKAH ITU NAMANYA MENOLAK REZEQI?

  JANGAN BIMBANG TUAN2..NEGERI SARAWAK NI MASIH LUAS LAGI...
  INGAT SARAWAK NI SEBESAR PERLISKAH?

  JANGAN BAWA BERITA BODOH KATA SARAWAK DAH GONDOL SERUPA LOGING DI KELATE...

  DATANG KE SARAWAK..TENGOK DGN MATA SENDIRI...JGN PERCAYA BULAT2 KAT BLOGGER YANG TAK KENAL DOSA PAHALA...

  MEMANG KITA NAFIKAN BAHAWA ADA SETENGAH2 TEMPAT AGAK MUNDUR...
  KEMUNDURAN DI MANA2 BUKAN DI SARAWAK SAHAJA..IA LUMRAH ALAM.

  APA? DI NEGERI DI BAWAH PR TIDAK ADA ORANG MISKIN KAH??
  JANGE BELAWOK!!!

  NATE BENGONG!!!

  ReplyDelete
 3. KOTA BHARU 11 April - Bekalan air Kelantan yang sering menimbulkan rungutan dalam kalangan rakyat mendapat perhatian Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (Suhakam) apabila beberapa peserta membangkitkan isu itu dalam Dialog Suhakam Bersama Rakyat di sini, hari ini.
  Pengerusi Suhakam, Tan Sri Hasmy Agam ketika menjawab soalan peserta berkata, kemudahan asas termasuk bekalan air adalah tanggungjawab kerajaan dan pihaknya akan melanjutkan masalah itut untuk dibincangkan.
  Sebelum itu, seorang peserta mendakwa, dia bertindak memotong bekalan air ke rumahnya kerana setelah empat tahun membayar bil, tetapi tidak mendapat perkhidmatan sewajarnya.
  "Saya kecewa kerana bekalan air sejak dahulu lagi bermasalah sehinggalah empat tahun lepas saya kembali semula ke negeri ini, masalah yang sama masih berulang.
  "Saya malu apabila mendapati rakyat di negeri lain telah lama menikmati bekalan air secukupnya, tetapi saya hanya membayar bil air bertahun-tahun, tetapi air tidak naik ke atas rumah dua tingkat yang saya sewa," katanya.

  ReplyDelete
 4. syae rasa orang yang tulis semua perkataan dalam kapital itu orang bn..... gilakan duit sampai menindsas rakyat sendiri...

  ReplyDelete