Tuesday, November 2, 2010

Voters in Serdeng/Semop/Bruit : Its in your hands !!

A facebook friend, Mat Kacau Sarikei, tagged Sebanaku Sarawak in the image on Oct 30, 2010.The caption of the image is : 
Voters in Serdeng/Semop/Bruit : Its in your hands !! :)
 

3 comments:

  1. Apa kata YB Datuk Wan Junaidi adalah benar ikut katanya demikian selalu, tetapi apa kurang dengan nya juga sama, Duakali lima. YB Datuk wan udah pun sik datang ke kewasan BGS dan sik mahu hadir kessurau dan bersolat bersama para aapengundinya dikampung. Bersama penyukong bagi Datuk Wan adalah buang masa itu lah maknanya.YB Wan Junaidi tidak sedar ia dipilih rakyat dari kewasan Santubong termasuk kewasan BGS kuching. Dengan itu dia kini menjawat jawatan Timbalan Speaker, itu pun baru timbalan dan belum lagi Speaker penuh, ia sudah melatah pelbagai dan pernah ia mengatakan yang YB YB dari Sarawsak tidak mengambil aktip dalam soal jawab dalam Parlimen. Sampai YB Nancy Hj Shukri pernah mengeluar katakata minta YB Wan Junaidi mohon maaf kpd YB YB dari sarawak, tetapi ia masih belum lagi mohon maaf sampai hari ini. Kini ia ulangi mengatakan yang YB YB buat lawatan palsu kekewasan dan bermakna YB YB tidak buat lawatan yang benar, dan bagi mana tuntutan alawen lawatan YB YB itu? ini perlu disiasat oleh pihak SPRM. Minta pihak SPRM buat siasat hal ini kerana YB Datuk Wan Junaidi buat kenyataan akhbar baru baru ini.

    ReplyDelete
  2. Wan junaidi....berapa kali jak jenguk lundu/semantan! Ya pun bila denan yg nunggah. Harap pegi kediri x ada....nangga kelak raya haji.. Sapa datang....denan atau wan junaidi.

    ReplyDelete
  3. parlimen bukannya bersidang setiap minggu, kenak nya sik pat datang nyengok?

    ReplyDelete